Wie ben ik

Met mijn 40- jarige ervaring als ondernemer in de horecabedrijfstak kan ik als klankbord veel voor u betekenen en weet ik de mogelijke valkuilen in de branche haarfijn te benoemen.

Ook mijn 12 jarige bestuurlijke ervaring binnen Koninklijke Horeca Nederland (secretaris respectievelijk voorzitter van de stad en provincie Groningen) heeft bijgedragen aan een dosis parate- en relevante kennis in de branche.

Nadat ik mijn bedrijf heb verkocht, ben ik eind 2010 gestart met “Fred de Bruin Horeca Consult” en begeleid/adviseer & motiveer ik horecaondernemers die bijvoorbeeld zijn ‘vastgelopen’ tot het verkrijgen van hernieuwde inzichten en mogelijkheden.

Sinds oktober 2010 ben ik als Kernbestuurslid met de portefeuille Algemene Zaken & Projecten actief binnen de GCC (Groningen City Club) en vanaf 2017 eveneens als Penningmeester.